Juuuuuuice

Ja här sitter jag med min Eroski-juice. Får ju inte få i mig annat än flytande saker idag, eftersom jag ska göra den där läskiga undersökningen imorgon..
Det hör ni väl själva hur det låter? JAG Åsa Dahlborn, matvraket nummer ett, får inte ÄTA förrän imorgonkväll! Förstår ni att jag kommer sitta och äta på mina händer innan det här är färdigt eller?! Vill bara att tiden ska gå fort fram tills imorgon när undersökningen är klar.

Så det blir nog bara stranden efter skolan idag, orkar väl inte nåt annat haha.

Och en rolig sak då: Det är internationell Feria i Fuengirola nu under helgen! Det kommer finnas ett land i varje caseta (småhus vid Feriaplatsen), där det finns mat m.m. typiskt för det landet! Gissa vilka casetor jag kommer gå i? Chile och Argentina står högt på listan i alla fall ;) hihi. Och Sverige har ingen, que peeeena!

Ciaaao

Här får ni lite bilder!

Har vart lite segt med bilder nu på senaste tiden också, så här får ni lite från Barcelona!


Mathilda och jag i Barcelona




  



Var vid olympiadstadion, det var OS där 1992 =)

 


Jobbigt med bloggen

Förlåt mina kära bloggläsare, men på senaste tiden har det känts så drygt att sitta och uppdatera bloggen. Men här får ni en liten uppdatering:

Förra två veckor sen var mina kompisar här (Jennifer, Emma, Karin och Sofie). En sjukt bra vecka, även om vädret var bajs. (Besöken från Sverige tar alltid med sig det dåliga vädret därifrån!) Tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde under den veckan de var här, ojojoj ;) Speciellt under helgen, haha. Drog till Benalmádena med några av mina kompisar här nere på fredagen, inte så värst långvarigt för vissa kanske men. Haha. Och på lördagen kom massa spanjorer/latinamerikanare och hälsade på på hotellet, vilket ledde till una noche loca, haha. Men jag hade så jääävla kul. Och det var så kul att få vara med tjejerna hemifrån också, ni är verkligen äkta vänner som jag alltid alltid vet var jag har.

Sen då? Dom åkte hem på måndag, för en vecka sen. Är det värsta jag vet att lämna av mina besök på flygplatsen sådär, det var inte kul alls.. Men vi syns om mindre än två månader! <3

Sen vände ju såklart vädret tillbaka direkt mina kompisar hade åkt hem, typiskt. Så typ hela förra veckan var jag på stranden efter skolan, asnice =)

På fredag blev det Sevilla. Bussresan dit dröjde fem jävla timmar för att busschauffören inte hittade i Sevilla, haha. Sen krånglade nycklarna till hostalet så vi fick ju vänta där ytterligare nån timme.
Men till sist kom vi ut i alla fall, då blev det middag och sen ut i nattlivet. What happens in Sevilla stays in Sevilla säger jag då ;)

På lördagen var vi i katedralen, och sen fick vi massa fritid till att kolla runt i stan och så. Hade ju redan varit i Sevilla två gånger, så jag hade ju redan sett en del. Men det är så himla fint där så det gör inget =) Och dessutom var det så himla bra väder i lördags också. Så det blev lite promenad, smoothie på starbucks och så.

Måste draa har samhäll!

Eroski

Wohoo, under den här veckan är Jennifer, Karin, Emma och Sofie här! =D Är så kul att få vara med dom hela tiden, även om jag går i skolan på dagarna! Men nu är det minsann bara en svenskalektion och ett engelsk-prov kvar, och sen ärrä helga! ;) Blir fiestaaa i Benalmádena ikväll, och imorgon här i funkan! Hoppas på fint väder under helgen också, så de kan få ltie färg innan de åker hem. Men Jennifer har redan bränt sig hon, hehe. Ååå, jag vill inte att det ska bli måndag och de ska åka hem. Vill bara att tiden ska gå saaakta, saaaakta.... Det är så bra med de här tjejerna, för även om vi inte hade träffats sen i januari, på typ tre månader, så är det ändå samma sak som om man hade umgåtts med dem varje dag i flera månader när man väl träffas. Allt är som vanligt igen liksom, och man kan verkligen vara sig själv med dom! Älskar er, och vill itne att ni ska åka hem. Men ni är förmodligen redan hemma när ni läser detta! Buhuu.. Nej, men nu ska vi ha en rolig helg tillsammans, söv uttaför Eroski ;)


Semana Santa

Hola!
Japp, nu ar Semana santa i full gang med processioner och allt vad det heter. Lagger upp kort pa vad en procession ar for nanting nan annan dag, sitter pa internetcafé nu. Det ar i alla fall en stor paskparad med Jesus och jungfru Maria och kors och allting de har pa gatorna nar det ar pask har.

Barcelona var asbra i alla fall, kanske rakade gora av med liiiite for mycket pengar men det var det vart for det var jattekul dar! Kommer kort darifran med =)

Och nu ar farmor och Farmax har, de kom igar. Sa vi var ute och at igar, sen sag vi lite av en procession. Idag har vi varit hemma hos min familj och varit i Marbella. Ar sa fint vader har nu sa =)
Fick paskagg och fullkornsbrod av farmor ocksa, det var VALDIGT uppskattat! =D Paskaggen tror jag fan jag ater upp alla pa en gang nastan, gud vad gott det var!

Pa mandag kommer mina kompisar! =D Tengo muchisimas ganas de veros chicas! Besitos

BARCELONA!

21.00 ikväll flyger jag till Barcelona, wohoo ;)

En dag kvar...

... tills påsklovet börjar!
... och tills jag drar till Barcelona! =D

Idag har det varit jätteslappt i skolan, började 11 för vi fick göra geografin hemma. Tog en promenad imorse då eftersom jag började så sent =) Sen har jag haft spanska, och så är både culturaläraren och idrottsläraren borta, så vi försökte få på en film men det funkade typ inte så alla sket i det istället =p
Så nu sitter jag här... Har pluggat lite på engelskaprovet jag har imorgon. Men det är typ bara glosor så det är lätt.
Och idag längtar jag sådär till kvällen igen, mmhmmm ;)

Hälsade på Hanna igår också, alltid lika trevligt tycker jag =) Blev bjuden på lite tacos, åå det är så gott!

Jaa, det ska att bli skönt med påsklov nu. Farmor och Farmax kommer om en vecka! Gud vad tiden går fort :O Men det ska bli jättekul att få besök =) Många åker hem till Sverige nu under påsklovet också. Men det ska jag säga er att det har jag inte den minsta lust med! Ni kan vara glada om jag kommer hem i sommar, för det vill jag inte ens! Helt sjukt att det redan är april, alltså bara två och en halv månad kvar här. Och fy fan för det! Kanske skulle ta och leta mig ett sommarjobb här istället så jag slipper åka hem ^^, Eller vad tycker du mamma? ;)

Forgot to tell you...

Har jag sagt att jag åker till Barcelona i övermorgon förresten? Japp, jag och Mathilda ska dit! Åker på fredagkväll och kommer hem på tisdagmorgon =D Ska bli kul kul kuuuul!

RSS 2.0